• DIN PROFESSIONELLE ELEKTRIKER
  BOYSEN EL OG TEKNIK APS
  DIN PROFESSIONELLE ELEKTRIKER

AUTORISERET EL-INSTALLATØR

Skal du i gang med en større renovering eller et nybyggeri? Hos Boysen El & Teknik kan vi hjælpe med alle typer opgaver, som virker uoverskuelige for dig.

VI UDFØRER ALLE OPGAVER

Boysen El & Teknik er din autoriserede el installatør og el-entreprise i Helsingør eller resten af Nordsjælland med stærke kompetencer og bred viden.

Vi værdsætter alle kunder, og vi tager alle opgaver til os – store som små. Vi har erfaringen samt den nødvendige viden, som det kræver for at udføre alle typer el opgaver.

Vi laver alt lige fra tilbygninger og renoveringer til mindre projekter som belysning, varmeoptimering og solceller. Vi laver også intelligente bygningsinstallationer, som sikrer topmoderne teknologi i dit hjem.

Kort fortalt: Vi ordner det, som du har brug for!

VI SÆTTER KUNDEN I CENTRUM

Hos Boysen El og Teknik har vi mange års erfaring og stor forståelse for kundernes behov. Vi er bevidste om vigtigheden i at føle sig tryg i en byggeproces, hvor både økonomi og følelser spiller en stor rolle.

Det er vigtigt for os, at vi har en god dialog med vores kunder, så vi kan finde de helt rigtige løsninger, som både er bæredygtige og økonomisk korrekte.

Vi kommer altid som aftalt, og vi arbejder meget løsningsorienteret. Vi har altid en målsætning om, at vores kunder skal være fuldt tilfredse med vores arbejde. Hos os er kunden i centrum.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN EL OPGAVE I NORDSJÆLLAND

Vi står til rådighed, hvis der ønskes mere information om vores virksomhed. Vi kommer gerne ud og rådgiver og giver et uforpligtende tilbud, og vi hjælper også erhvervskunder.

Vi kan træffes på telefon 26 70 12 20 til en snak om dine muligheder.

Du er også velkommen til at sende nogle billeder af din el opgave til vores mail
info@Boysen-El.dk, så vi kan vurdere sagen og komme med et tilbud.

  Kontakt

  Boysen El & Teknik er stolt sponsor af:


   Besøg os

   Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

   Kontakt os

   PARTNER

   CVR. 36902752

   Til toppen