AVA VARSLINGSANLÆG i Helsingør

Hos Boysen El & Teknik er vi specialiserede i AVA anlæg, automatisk varslingsanlæg, og vi har flere års erfaring med AVA i Helsingør og resten af Nordsjælland.

Brand kan udvikle sig hurtigt og medføre store skader, inden brandvæsenet når frem.

Her er det vigtigt at have et velfungerende brandsikringsanlæg, som kan mindske skaderne og øge sikkerheden i jeres virksomhed.

Med AVA bliver folk i og omkring ejendommen hurtigt opmærksomme på brandfare.

Om AVA anlæg

Et AVA anlæg er en effektiv, fleksibel og troværdig løsning når jeres bygning skal brandsikres. Vi udfører installationen efter de opstillede sikkerhedsforhold og sikrer jer den optimale løsning.

Alarmen giver direkte besked til nærmeste beredskab, så hjælpen når frem hurtigst muligt.

Varslingsanlæg til virksomheder & institutioner

Hos Boysen El & Teknik har vi en holistisk tilgang til brandtekniske installationer og lægger stor vægt på at nå hele vejen rundt for at sikrer jer den bedste løsning.

Der findes ikke to ens bygninger, og derfor er det vigtigt at få en erfaren AVA installatør til at foretage installationen.

Hos Boysen El & Teknik er vi særligt uddannede i installation af varslingsanlæg.

Vi har erfaring med AVA fra forskellige virksomheder og institutioner. Derfor ved vi, hvor det er mest fordelagtigt at placere de forskellige elementer, der indgår som en del af anlægget.

AVA anlæg er en populær løsning for hoteller, skoler, børnehaver, sportsklubber, fitnesscentre, plejehjem, butikker, og større virksomheder. Løsningerne anvendes ofte også i lagerbygninger og haller.

Brandtekniske installationer kan bestå af mange forskellige løsninger. Derfor er det vigtigt, at den helt rigtige løsning skræddersyes til jeres virksomhed eller institution.

Det kan vi hjælpe med!

Vi går op i at være i tæt dialog med vores kunder gennem hele processen, og det er afgørende for os, at holde det vi lover.

Kontakt os

Boysen El & Teknik er din lokale installatør i Helsingør og resten af Nordsjælland. Vi står klar til at vejlede jer, hvis I ønsker større sikkerhed i jeres virksomhed eller i jeres institution.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud i dag. Vi kan kontaktes på telefon: 26 70 12 20 eller på e-mail: info@Boysen-el.dk.

Vi tilbyder også: ABA Anlæg | Videoovervågning | Tyverialarm