• DIN PROFESSIONELLE ELEKTRIKER
  BOYSEN EL OG TEKNIK APS
  DIN PROFESSIONELLE ELEKTRIKER

ELEKTRIKER HILLERØD

DIN LOKALE ELEKTRIKER I HILLERØD, HELSINGØR & RESTEN AF NORDSJÆLLAND

Hos Boysen El & Teknik er vi dygtige elektrikere med erfaringer med forskellige løsningen inden for el og teknik.

Vi er et team med Peter Boysen i spidsen og har hovedsæde i Helsingør – derfor er vi også din lokale elektriker i Hillerød, samt resten af Nordsjælland.

Vi klarer alle opgaver, store som små, inden for el og teknik i Helsingør. Vi holder af vores arbejde, og gør en dyd ud af at udføre det ordenligt. Vores erfaring, kompetencer og tilgang gør, at kvalitetet af vores løsninger er i top.

Vi har altid fokus på holdbare løsninger hvor sikkerheden er i top uanset om det er store installationer i virksomheder eller om der er tale om mindre løsninger i hjemmet.

GRØNNE LØSNINGER ER VEJEN FREM

Hos Boysen El & Teknik har vi øje for klima og miljø. For os er det vigtigt at skabe bæredygtige grønne løsninger når det kommer til elinstallationer.

Vi er eksperter i grøn og bæredygtig el.

Grønne løsninger, når det kommer til el, er den eneste vej frem, hvis vi ønsker at forbedre miljøet. Vi mener, at klimaet er vores allesammens ansvar, og som el-firma gør vi vores ved at skabe energibesparende el-løsninger. Det handler egentlig bare om omtanke, bæredygtighed og almindelig sund fornuft, men det kan være svært at finde ud af, hvor man skal starte.

Vi kan, som specialister, rådgive dig om hvordan du på bedst mulige vis får lavet el og teknik i din ejendom, så det bliver allermest bæredygtigt. Det kan være en ejendom som helhed eller udvalgte elinstallationer som trænger til at blive mere grønne.

KONTAKT ELEKTRIKER I HILLERØD

Vi har erfaring med mange forskellige løsninger i mange typer bygninger og huse. Så uanset set hvilket projekt I går og overvejer så tag kontakt.

Vi står altid klar til at hjælpe jer og giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder også: AVA | ABA Anlæg | Videoovervågning | Tyverialarm

  Kontakt

  Boysen El & Teknik er stolt sponsor af:


   Besøg os

   Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

   Kontakt os

   PARTNER

   CVR. 36902752

   Til toppen