INTELLIGENTE BYGNINGSINSTALLATIONER

 • Forside
 • INTELLIGENTE BYGNINGSINSTALLATIONER

 Smart og brugervenlig oplevelse af elinstallationer

Med den teknologiske udvikling følger en smartere og mere brugervenlig oplevelse af elinstallationer i hjemmet. Intelligente bygningsinstallationer integrerer dine elinstallationer og sørger for, at de kan styres fra din smartphone. Sådan en installation er for dig, der ønsket et smart hjem (endnu smartere og mere gennemført end Phillips Hue, som de fleste kender).

Hos Boysen El & Teknik kan vi hjælpe med installationen. Vi holder til i Helsingør, men har også mange kunder i bl.a. Hørsholm og Rungsted og mange andre steder.

Hvad er intelligente bygningsinstallationer?

Intelligente bygningsinstallationer er bygget op af et avanceret system, som styrer hele huset. Mulighederne for anvendelse af systemet er mange og tæller bl.a. styring og regulering af belysning, ventilation, varme, sikringsanlæg og højtalere – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Ved at integrere bygningsinstallationer er det ikke kun muligt at styre dem fra én enhed. Det er også muligt at få systemerne til at kommunikere. Det kan f.eks. ske ved, at et anlæg tænder lyset udenfor, når nogen nærmer sig huset, eller når det bliver mørkt.

Intelligente bygningsinstallationer kan styres fra din smartphone eller tablet.

Et system der passer til dit hjem

Vi laver skræddersyede løsninger, som tilpasses dine individuelle behov. Systemet skal være fleksibelt og fremtidssikret uanset udformningen.

Gennem styring af de forskellige installationer, er det muligt at øge brugervenligheden og forbedre indeklimaet i hjemmet. Systemet gør altså hverdagen nemmere for hele familien.

Dertil kan systemet give større sikkerhed, besparelser på energiforbruget og samtidigt gøre boligen mere attraktiv.

Vi rådgiver gerne om intelligent teknologi

Hos Boysen El & Teknik rådgiver vi gennem hele processen fra analyse af dine behov til udformning af systemet. Det skal være en autoriseret el-installatør, der installerer dine intelligente bygningsinstallationer.

Vi har stor ekspertise inden for disse systemer, og du kan være sikker på, at vi tager os godt af dit hjem. Vi arbejder altid i tæt dialog med vores kunder for at sikre kundernes tilfredshed. Vi arbejder både med private og erhvervskunder.

Har du spørgsmål om vores intelligente bygningsinstallationer?

Vil du høre mere om priser og muligheder inden for intelligente bygningsinstallationer? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en fast pris på det ønskede system.

 KONTAKT OS

  Boysen El & Teknik er stolt sponsor af:


   Besøg os

   Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

   Kontakt os

   PARTNER

   CVR. 36902752

   Til toppen