Vi tilbyder


 • EL-ENTREPRISE

  Hvis I står og mangler en samarbejdspartner, som udfører alle typer el opgaver, så kan vi hjælpe. Vi kan hjælpe både med el entreprise, og vi fungerer også som el-installatør og elektriker, samt klarer vi en installation af lader til elbil.

  Boysen El & Teknik har stor ekspertise inden for udførelse af opgaver for erhvervslivet.

  EN PÅLIDELIG SAMARBEJDSPARTNER​

  Hos Boysen El & Teknik arbejder vi fast hos flere boligselskaber, og vi har mange kunder, som er større entreprenører.

  Boysen El & Teknik er en pålidelig samarbejdspartner, som altid leverer til tiden. Vi garanterer, at vores arbejde udføres i høj kvalitet, og at vi ikke går, før kunden er tilfreds. Vi går op i, at en aftale er en aftale.

  KOMPETENTE MEDARBEJDERE

  Medarbejderne i Boysen El & Teknik har igennem mange år oparbejdet stor erfaring inden for el entreprise og service til erhvervslivet i Helsingør og resten af Nordsjælland.

  Alle medarbejdere i Boysen El & Teknik har høje kompetencer og en stor faglig forståelse for alle el opgaver.

  Boysen El & Teknik er en troværdig og aktiv spiller for vores samarbejdspartnere. Det er vigtigt for os at skabe et personligt forhold til vores kunder. Vi involverer os i sagerne for at finde de bedste og mest økonomiske løsninger til vores kunder.

  VI LEVERER SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

  Vi sætter altid kunderne i centrum. Vi arbejder løsningsorienteret, og vores løsninger skræddersyes til de enkelte virksomheder.

  Vi udfører alle opgaver fra brandtekniske installationer, energioptimering og byggestrøm til EDB-installationer og belysning. Uanset hvad I har brug for, så finder vi den rigtige løsning til jer.

  VI DÆKKER HELE NORDSJÆLLAND

  Boysen El & Teknik har udført adskillige større entrepriser i Nordsjælland.

  Hvis I har brug for mere information, eller hvis I gerne vil have os til at rådgive jer om udførelsen af jeres el opgave i Nordsjælland, så er I altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 70 12 20. Vi hjælper også private.

  Vi kommer også gerne med et uforpligtende tilbud.

 • BRANDTEKNISKE INSTALLATIONER

  HOLDET BAG BOYSEN EL & TEKNIK

  Brand kan udvikle sig hurtigt og medføre store skader, inden brandvæsenet når frem. Her er det vigtigt af have et brandsikringsanlæg installeret, som kan mindske skaderne og øge sikkerheden i jeres virksomhed.

  HVAD BESTÅR BRANDTEKNISKE INSTALLATIONER AF?

  Brandtekniske installationer består af flere ting. Et brandsikringsanlæg kan indeholde et automatisk brandalarmanlæg, som registrerer en brand i begyndelsesfasen og afgiver alarm til brandvæsenet.

  Hertil kan der være flugtvejsbelysning og et automatisk sprinkleranlæg, som med vand kan kontrollere en brand samt AVA eller ABA varslingsanlæg, som varsler personerne i bygningen.

  FÅ RÅDGIVNING HOS BOYSEN EL & TEKNIK

  Brandtekniske installationer kan bestå af mange forskellige løsninger. Derfor er det vigtigt, at den helt rigtige løsning skræddersyes til jeres virksomhed. Det kan vi hjælpe med.

  Hos Boysen El & Teknik er vi særligt uddannede i installation af brandsikringsanlæg.

  Vi går op i at være i tæt dialog med vores kunder gennem hele processen, og det er afgørende for os, at holde aftaler.

  KONTAKT OS

  Har I spørgsmål vedrørende brandtekniske installationer, så svarer vi gerne på dem.

  Ring til os på 26 70 12 20 for at høre mere om, hvad vi kan gøre for jer.

 • INTELLIGENTE BYGNINGS­INSTALLATIONER

  Med den teknologiske udvikling følger en smartere og mere brugervenlig oplevelse af el-installationer i hjemmet.

  Intelligente bygningsinstallationer integrerer dine el-installationer og sørger for, at de kan styres fra din smartphone.

  HVAD ER INTELLIGENTE BYGNINGSINSTALLATIONER?

  Intelligente Bygningsinstallationer er bygget op af et avanceret system, som styrer hele huset.

  Mulighederne for anvendelse af systemet er mange og tæller bl.a. styring og regulering af belysning, ventilation, varme, sikringsanlæg og højtalere – det er kun fantasien, som sætter grænser.

  Ved at integrere bygningsinstallationer er det ikke kun muligt at styre dem fra én enhed, det er også muligt at få systemerne til at kommunikere. Det kan for eksempel ske ved, at et anlæg tænder lyset udenfor, når nogen nærmer sig huset, eller når det bliver mørkt.

  Intelligente bygningsinstallationer kan styres fra din smartphone eller tablet.

  ET SYSTEM DER PASSER TIL DIT HJEM

  Hos Boysen El & Teknik laver vi skræddersyede løsninger, som tilpasses dine individuelle behov. Systemet skal være fleksibelt og fremtidssikret uanset udformningen.

  Gennem styring af de forskellige installationer er det muligt at øge brugervenligheden og forbedre indeklimaet i hjemmet. Systemet gør altså hverdagen nemmere for hele familien.

  Dertil kan systemet give større sikkerhed, besparelser på energiforbruget og samtidigt gøre boligen mere attraktiv.

  VI RÅDGIVER GENNEM HELE PROCESSEN

  Hos Boysen El & Teknik rådgiver vi gennem hele processen fra analyse af dine behov til udformning af systemet.

  Det skal være en autoriseret el installatør, som installerer dine intelligente bygningsinstallationer.

  Hos Boysen El & Teknik har vi stor ekspertise inden for disse systemer, og du kan være sikker på, at vi tager os godt af dit hjem.

  Vi arbejder altid i tæt dialog med vores kunder for at sikre kundernes tilfredshed. Vi arbejder både med private og erhvervskunder.

  HAR DU SPØRGSMÅL?

  Vil du høre mere om intelligente bygningsinstallationer i Nordsjælland, så kan du med fordel kontakte os. Vi fortæller gerne om muligheder og løsninger i dit hjem.

  Du kan ringe til os på 26 70 12 20 eller skrive via mail til info@Boysen-El.dk.

 • TYVERIALARM I HELSINGØR

  HOLDET BAG BOYSEN EL & TEKNIK

  Boysen El og Teknik har hovedsæde i Helsingør og dækker hele Nordsjælland. Vi er specialister inden for tyverialarmer både til erhverv og private.

  Vi laver skræddersyede løsninger, som tilpasses jeres individuelle behov og sikrer jeg alarmer af høj kvalitet. Vi lægger stor vægt på fleksible og troværdige alarmsystemer med lang levetid.

  Vi har flere års erfaring med installation af tyverialarm i Helsingør og resten Nordsjælland. Vi tilbyder moderne teknologi, der sikrer jer den bedste løsning.


  VIRKSOMHEDER

  For virksomheder er tyverialarmer essentielle for at forhindre indbrud. Mange virksomheder og butikker har værdifuldt udstyr stående – som indbrudstyve gerne vil have fingrene i.

  Der kan både være tale om de produkter, de forhandler men også elektronik udstyr i stort antal som f.eks. computere, bærbare mm.

  For at kunne sikre alle varer, produkter og udstyr er det vigtigt at have tyverialarm.

  Det er en løsning, der er velegnet til alle brancher og industrier.

  Hos Boysen El & Teknik kan vi vejlede jer til det rette antal og de rette placeringer af alarmerne, for at sikre jer den bedst mulige sikring. Placeringen har stor betydning for, hvornår og hvor hurtigt alarmerne registrerer bevægelse.

  Derudover er tyverialarmer også ofte et krav fra forsikringsselskaber i forhold til erstatning.

  Vi kommer gerne forbi med installation af tyverialarmer i Helsingør og resten af Nordsjælland til en snak om hvilken løsning, der passer bedst til jer: indendørs såvel som udendørs.

  PRIVATE

  Hos Boysen El & Teknik tilbyder vi også montering og installation af tyverialarm hos private.

  Det er krænkende oplevelse at blive udsat for indbrud i sit hjem. De trygge rammer virker pludselig knap så trygge og mange af ens værdigenstande er pludselig ude for rækkevidde – også de uerstattelige.

  Derfor er tyverialarm et must i et hvert hjem.

  Oftest er tyverialarmen årsag til, at indbrudstyvene slet ikke bryder ind. Skulle uheldet alligevel være ude, er alarmerne med til at stresse tyvene samtidig med, at naboerne bliver bliver opmærksomme på, at der er noget galt.

  Vi tilbyder installation af tyverialarm i Helsingør og resten af Nordsjælland til private. Så hvis I går og overvejer at øge sikkerheden i jeres hjem eller måske i jeres sommerhus, så giv os et kald i dag.

  KONTAKT OS VEDR. VIDEOOVERVÅGNING I HELSINGØR

  Vi holder til i Helsingør og er derfor det oplagte valg for hele Nordsjælland. Vi tilbyder flere forskellige løsninger og systemer og er klar til at vejlede jer til at finde det helt rigtige.

  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud i dag. Vi kan kontaktes på telefon: 26 70 12 20 eller på e-mail: info@Boysen-el.dk.

  Vi tilbyder også: AVA | ABA Anlæg | Videoovervågning

 • VIDEOOVERVÅGNING

  VIDEOOVERVÅGNING I HELSINGØR

  Boysen El & Teknik har hovedsæde i Helsingør og dækker hele Nordsjælland.

  Vi er specialister inden for videoovervågning både til erhverv og private.Vi tilbyder skræddersyede løsninger, som tilpasses jeres individuelle behov.

  Systemet skal være fleksibelt og fremtidssikret uanset udformningen.

  Vi har flere års erfaring med videoovervågning i Helsingør og resten Nordsjælland. Vi tilbyder moderne teknologi, der sikrer jer den bedste løsning.

  PRIVATE

  Hos Boysen El & Teknik tilbyder vi montering og installation af videoovervågning hos private.

  Det er en krænkende oplevelse at blive udsat for indbrud. Ved at have overvågning i sit hjem, kan man holde øje med hvad, der har foregået, mens man ikke var hjemme.

  Skulle uheldet være ude, og man har fået besøg af ubudne gæster, giver overvågning jer mulighed for at identificere og finde de skyldige.

  Derudover har det også en afskrækkende effekt på indbrudstyve, hvis de får øje på overvågning. Der er større risiko for at blive opdaget, og det falder sjældent i tyvenes smag.

  Vi tilbyder videoovervågning i Helsingør og resten af Nordsjælland til private.

  Så hvis I går og overvejer at øge sikkerheden i jeres hjem, eller måske i jeres sommerhus, så giv os et kald i dag.

  VIRKSOMHEDER

  For virksomheder er overvågning en god måde at forhindre indbrud.

  Mange virksomheder har udstyr stående af stor værdi – og flere virksomheder har ting som indbrudstyve gerne vil have fingre i.

  Vores videoovervåning holder øje med hvem, der befinder sig i og omkring jeres bygninger og lokaler. Også efter lukketid når medarbejderne er taget hjem.

  Derudover øger det også sikkerheden på arbejdspladsen for de ansatte, hvis man vælger at benytte sig at overvågning. Det er en løsning, der er velegnet til mange brancher og industrier. Heriblandt tankstationer, hoteller og andre steder, der er åbent døgnet rundt.

  Hos Boysen El & Teknik kan vi vejlede jer til det rette antal og de rette placeringer af kameraerne. Placeringen har stor betydning for, hvor stort et areal overvågningskameraet kan afdække, samt hvor synlig selve kameraet er.

  Vi kommer gerne forbi med videoovervågning i Helsingør og resten af Nordsjælland til en snak om hvilken løsning, der ville være den rigtige for jer samt hvor kameraerne skal placeres. Indendørs såvel som udendørs.

  KONTAKT OS VEDR. VIDEOOVERVÅGNING I HELSINGØR

  Vi holder til i Helsingør og er derfor det oplagte valg for hele Nordsjælland.

  Vi tilbyder flere forskellige løsninger og systemer, og er klar til at vejlede jer til at finde det helt rigtige.

  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud i dag. Vi kan kontaktes på telefon: 26 70 12 20 eller på e-mail: info@Boysen-el.dk.

  Vi tilbyder også: AVA | ABA Anlæg | Tyverialarm

 • INSTALLATION AF LADER TIL ELBIL

  INSTALLATION AF LADER TIL ELBIL FOR ERHVERVSKUNDER

  Har du taget et aktivt valg om at skifte din diesel- eller benzinbil ud med en mere miljøvenlig elbil, og mangler du at få installeret en lader på din adresse, så din bil også kan blive ladet op derhjemme, så er du kommet til det helt rette firma. Vi installerer Wallbox-ladere til elbiler for private og for virksomheder, så jeres medarbejdere kan bruge en elbil lader på parkeringspladsen, mens de er på arbejde.

  Hos Boysen El & Teknik løser vi mange forskellige former for el-arbejde, og vi kan også hjælpe dig med installation af lader til elbil. Vi holder selv til i Helsingør, hvorfra vi kører ud til kunder i hele Nordsjælland, der har brug for vores hjælp til at få installeret en elbil-lader.

  HOLDET BAG BOYSEN EL & TEKNIK

  Vores priser på installation af lader til elbil afhænger af en række forskellige faktorer. Den endelige pris afhænger således blandt andet af, om der allerede er trukket el, der hvor laderen skal installeres, eller om vi skal fremføre ny installation.

  KONTAKT OS OG INDHENT ET TILBUD PÅ EL-ARBEJDET

  Hvis du kunne tænke dig at få installeret en lader til din elbil derhjemme i din indkørsel eller et helt andet sted, er du således meget velkommen til at tage kontakt til os for at få skræddersyet en billig pris på lige netop din opgave. Når vi ved lidt mere om opgaven, udarbejder vi nemlig gerne et uforpligtende tilbud til dig på installation af lader til elbil, så du kan lade din bil op, der hvor det passer dig bedst.

  Fra vores base i Helsingør kører vi ud til kunder i hele Nordsjælland. Skal vi også komme en tur forbi dig?

 KONTAKT OS

  Boysen El & Teknik er stolt sponsor af:


   Besøg os

   Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

   Kontakt os

   PARTNER

   CVR. 36902752

   Til toppen