Vi er din trofaste elektriker

Elektriker i Humlebæk

★★★★★

4,8 ud af 5 stjerner på Håndværker.dk

Kontakt os

Vi vender tilbage inden for 48 timer

Boysen logo

Vi har arbejdet for

Vores referencer

Boysen El & Teknik ApS

Pålidelig og effektiv elektriker i Humlebæk

Hos Boysen El & Teknik går vi op i kvalitetsløsninger og god service. Vi er en autoriseret elektriker i Humlebæk, med mange års erfaring i branchen. Vi besidder stor viden indenfor det el-tekniske område, og vores kompetencer spænder vidt.

Som erfaren elektriker i Humlebæk udfører vi alle former for el-arbejde, for både private og erhvervskunder, store som små opgaver. Vi udfører blandt andet montering af solceller, installation af lader til el bil, el-entrepriser, samt meget andet. Hos os er du altid garanteret uovertruffen service, arbejde i allerhøjeste kvalitet, samt en god og pålidelig service.

Vi arbejder også i Helsingør, Fredensborg, Hørsholm og Kokkedal og resten af Nordsjælland.

Vores anmeldelser

Vi har 5,0 stjerner ud af 5,0

★★★★★

Din erfarne samarbejdspartner

En professionel samarbejdspartner

Vi er ikke bare en elektriker, men vi anser os som din samarbejdspartner. Vi går meget op i vores kunder, og sætter dig i centrum. Vi ved, at de bedste resultater udføres i samarbejde med dig. Kommunikation er et af vores nøgleord. Grundig dialog og kommunikation undervejs i processen, er et vigtigt parameter for, at vi kan yde den bedste service, samt et resultat der er lige i skabet.

Vores ekspertise gør os i stand til at rådgive dig, så du opnår den bedste løsning, med optimal effekt. Det er altafgørende for os, at vi har glade og tilfredse kunder. 

Kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Når du mangler en erfaren og professionel elektriker i Humlebæk, er vi det sikre valg. Vi kan hjælpe dig med alle former for el-arbejde til konkurrencedygtige priser. Vi garanterer god service, professionelt arbejde og kvalitet i verdensklasse.

Kontakt os i dag ved at ringe på telefon 26 70 12 20 eller send os en mail på [email protected]. Vi hjælper dig i mål med dit projekt.

Din erfarne samarbejdspartner

Der skal du vælge os som din Elektriker i Humlebæk

Tænk på alle de gange du har skulle bruge en elektriker hurtigt, strømmen går eller tidsplanen for nye elinstallationer holder andet arbejde tilbage. 

Hos Boysen El & Teknik har vi +10 elektrikere som står klar til at hjælpe dig med alt fra solceller, alarmer, datainstallationer til de helt store El-entrepriser. Når du vælger os er du sikret en VE godkendt elektriker med mere end 25 års erfaring. 

Vore arbejde har siden 2015 givet os 4,8/5 stjerner på både Anmeldhåndværker.dk, Google og Facebook. Når vores elektrikere i Humlebæk laver elinstallationer er kunden altid garanteret af Tekniq’s garantiordning. 

Alle disse ting gør du kan være rolig over at arbejdet bliver udfør præcist til tiden og budgettet.

Elektriker til Erhverv

Service & vedligeholdelses aftaler i Humlebæk

Forestil dig at have en pålidelig samarbejdspartner til dine elinstallationer i Humlebæk. Med en serviceaftale fra Boysen El & Teknik sørger vi for, at dine installationer altid er i topform. 

Vi arbejder løbende på at forebygge uforudsete problemer, så du kan undgå dyre reparationer og sikre driftsstabilitet, både derhjemme og i din virksomhed.

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i Humlebæk – kontakt os i dag for et tilbud.

Spar på elregningen - Grøn energi

Energieffektive Løsninger til Dit Hjem

Arbejder du på at gøre dit hjem eller virksomhed i Humlebæk mere energieffektivt?
Hos Boysen El & Teknik tilbyder vi løsninger som

solceller

varmepumper

elbil-ladere

der kan reducere din elregning og fremme en grønnere livsstil. Vi installerer løsninger, der passer til dine behov, og som kan give dig besparelser både nu og i fremtiden. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at gøre dit hjem i Humlebæk grønnere.