Montering af solceller i topkvalitet


 Vi har stor ekspertise med solcelleanlæg

Er du på udkig efter en installatør, som tilbyder montering af solceller på eternittag eller anden tagtype? Så lad os montere anlægget for dig. Hos Boysen El & Teknik har vi mange års erfaring med at montere solcelleanlæg. Vi kører ud til kunder i bl.a. Helsingør, Rungsted, Hørsholm og adskillige andre steder.

Vi er godkendt som installatør og har dermed store kompetencer med alle former for energioptimering. Vi lægger stor vægt på at levere holdbare løsninger og at udføre et ordentligt arbejde. Dermed kan du være sikker på at få en solcelleløsning i topkvalitet.

Vælg mellem standard eller hybrid med batteri

Der er mange muligheder, når du skal vælge et solcelleanlæg. Du kan for eksempel vælge en standardløsning, men du kan også vælge en hybrid løsning, som kan gemme energien i et batteri. Dermed kan du anvende den eventuelle overskydende energi om natten.

Den mest oplagte løsning er montering af solceller på tag, og det kan være alt fra et fladt tag til et eternittag med hældning. Vi samarbejder med en række forskellige leverandører, så vi kan skræddersy en løsning, der passer præcis til dig og dit hus. Du får naturligvis professionel rådgivning om de forskellige muligheder.

Få et uforpligtende tilbud på montering af solceller

Vi ved, at der er forskel på tage og på husstande. Derfor sætter vi en ære i at komme ud for at se nærmere på det enkelte hus og for at få en snak om solanlæg. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en fair pris for den ønskede montering af solceller på fladt tag, eternittag eller en helt tredje tagtype.

 KONTAKT OS

  Boysen El & Teknik er stolt sponsor af:


   Besøg os

   Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

   Kontakt os

   PARTNER

   CVR. 36902752

   Til toppen