Hvem er vi?

Holdet bag Boysen El & Teknik

Peter Boysen og Nicolai Christensen står i spidsen for Boysen El & Teknik. Vi er engagerede i det, vi laver, og du vil altid blive mødt af et smil, hvis du hyrer os til en opgave. Vi er søde og rare mennesker, der elsker vores arbejde – så det kommer helt af sig selv. Vi har gåpåmodet, kompetencerne og erfaringen til at klare alle opgaver inden for el og teknik.

Grønne energiløsninger

Vi er specialister i grønne energiløsninger.

Det er ikke kun fordi, det er oppe i tiden, at vi har valgt at specialisere os i grønne løsninger. Klimaet er vores allesammens ansvar, og som el-firma gør vi vores ved at skabe energibesparende el-løsninger. Det handler om omtanke, bæredygtighed og almindelig sund fornuft.

Skræddersyede løsninger

Noget af det, vi prioriterer højst, er at være der for vores kunder. Er du interesseret, kan vi skræddersy en løsning til dig, som passer til lige præcis din hverdag. Vi tager altid udgangspunkt i dig og dine behov. Kontakt os endelig, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

En forskel for lokalsamfundet

Hos Boysen El & Teknik er det vigtigt for os at bidrage til et bedre lokalsamfund. Vi er glade for at kunne hjælpe til med at skabe en bedre hverdag for alle.

I 2016 var vi med til at donere en hjertestarter, som hænger ved Min Købmand på Kingosvej i Helsingør. Som elektrikere ved vi, hvor galt det kan gå, og vi synes derfor, at der skal være adgang til en hjertestarter så mange steder som muligt.

Hos Boysen El & Teknik donerer vi også julehjælp til økonomisk ramte familier i Helsingør.

Hertil støtter vi Julemærkehjemmet, Læger uden Grænser og Politiets Blå Baretter. Vi er desuden medsponsorer for Fredensborg Golfklub og den lokale amerikanske fodboldklub Kronborg Knights.