INSTALLATION AF LADER TIL ELBIL

 • Forside
 • Installation af lader til elbil

 Har du fået dig en elbil?

Har du taget et aktivt valg om af skifte din diesel- eller benzinbil ud med en mere miljøvenlig elbil, og mangler du at få installeret en lader på din adresse, så din bil også kan blive ladet op derhjemme? Så er du kommet til det helt rette firma.

Vi installerer oplader til elbil fra mærkerne Wallbox, ABB og Zaptech. Vi tilbyder installation af lader til bil for både private og virksomheder, så dine medarbejdere kan bruge en lader til elbil på parkeringspladsen, mens de er på arbejde.

Hos Boysen El & Teknik løser vi mange forskellige former for el-arbejde. Vi holder til i Helsingør, hvorfra vi kører ud til kunder i hele Nordsjælland samt Hørsholm, Rungsted og omegn.

Kunne du tænke dig en oplader til din elbil?

Vores priser på installation af lader til bil afhænger af en række forskellige faktorer. Den endelige pris afhænger således bl.a. af, om der allerede er trukket el, der hvor opladeren skal installeres – eller om vi skal fremføre en helt ny installation.

Indhent et tilbud på en oplader til elbil

Hvis du kunne tænke dig at få installeret en oplader til elbil derhjemme i din indkørsel eller et helt andet sted, er du meget velkommen til at tage kontakt til os for at få skræddersyet en billig pris på lige netop din opgave. Når vi ved lidt mere om opgaven, udarbejder vi nemlig gerne et uforpligtende tilbud til dig.

 KONTAKT OS

  Boysen El & Teknik er stolt sponsor af:


   Besøg os

   Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

   Kontakt os

   PARTNER

   CVR. 36902752

   Til toppen