• DIN PROFESSIONELLE ELEKTRIKER
    BOYSEN EL OG TEKNIK APS
    DIN PROFESSIONELLE ELEKTRIKER

INSTALLATION AF LADER TIL ELBIL FOR ERHVERVSKUNDER

Har du taget et aktivt valg om at skifte din diesel- eller benzinbil ud med en mere miljøvenlig elbil, og mangler du at få installeret en lader på din adresse, så din bil også kan blive ladet op derhjemme, så er du kommet til det helt rette firma. Vi installerer Wallbox-ladere til elbiler for private og for virksomheder, så jeres medarbejdere kan bruge en elbil lader på parkeringspladsen, mens de er på arbejde.

Hos Boysen El & Teknik løser vi mange forskellige former for el-arbejde, og vi kan også hjælpe dig med installation af lader til elbil. Vi holder selv til i Helsingør, hvorfra vi kører ud til kunder i hele Nordsjælland, der har brug for vores hjælp til at få installeret en elbil-lader.

HOLDET BAG BOYSEN EL & TEKNIK

Vores priser på installation af lader til elbil afhænger af en række forskellige faktorer. Den endelige pris afhænger således blandt andet af, om der allerede er trukket el, der hvor laderen skal installeres, eller om vi skal fremføre ny installation.

KONTAKT OS OG INDHENT ET TILBUD PÅ EL-ARBEJDET

Hvis du kunne tænke dig at få installeret en lader til din elbil derhjemme i din indkørsel eller et helt andet sted, er du således meget velkommen til at tage kontakt til os for at få skræddersyet en billig pris på lige netop din opgave. Når vi ved lidt mere om opgaven, udarbejder vi nemlig gerne et uforpligtende tilbud til dig på installation af lader til elbil, så du kan lade din bil op, der hvor det passer dig bedst.

Fra vores base i Helsingør kører vi ud til kunder i hele Nordsjælland. Skal vi også komme en tur forbi dig?

    Kontakt