El-entreprise

 EL-ENTREPRISE

Hvis I står og mangler en samarbejdspartner, som udfører alle typer el opgaver, så kan vi hjælpe. Vi kan hjælpe både med el entreprise, og vi fungerer også som el-installatør og elektriker, samt klarer vi en installation af oplader til elbil.

Boysen El & Teknik har stor ekspertise inden for udførelse af opgaver for erhvervslivet.

EN PÅLIDELIG SAMARBEJDSPARTNER​

Hos Boysen El & Teknik arbejder vi fast hos flere boligselskaber, og vi har mange kunder, som er større entreprenører.

Boysen El & Teknik er en pålidelig samarbejdspartner, som altid leverer til tiden. Vi garanterer, at vores arbejde udføres i høj kvalitet, og at vi ikke går, før kunden er tilfreds. Vi går op i, at en aftale er en aftale.

KOMPETENTE MEDARBEJDERE

Medarbejderne i Boysen El & Teknik har igennem mange år oparbejdet stor erfaring inden for el entreprise og service til erhvervslivet i Helsingør og resten af Nordsjælland.

Alle medarbejdere i Boysen El & Teknik har høje kompetencer og en stor faglig forståelse for alle el opgaver.

Boysen El & Teknik er en troværdig og aktiv spiller for vores samarbejdspartnere. Det er vigtigt for os at skabe et personligt forhold til vores kunder. Vi involverer os i sagerne for at finde de bedste og mest økonomiske løsninger til vores kunder.

VI LEVERER SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

Vi sætter altid kunderne i centrum. Vi arbejder løsningsorienteret, og vores løsninger skræddersyes til de enkelte virksomheder.

Vi udfører alle opgaver fra brandtekniske installationer, energioptimering og byggestrøm til EDB-installationer og belysning. Uanset hvad I har brug for, så finder vi den rigtige løsning til jer.

VI DÆKKER HELE NORDSJÆLLAND

Boysen El & Teknik har udført adskillige større entrepriser i Nordsjælland.

Hvis I har brug for mere information, eller hvis I gerne vil have os til at rådgive jer om udførelsen af jeres el opgave i Nordsjælland, så er I altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 70 12 20. Vi hjælper også private.

Vi kommer også gerne med et uforpligtende tilbud.

 KONTAKT OS

  Boysen El & Teknik er stolt sponsor af:


   Besøg os

   Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

   Kontakt os

   PARTNER

   CVR. 36902752

   Til toppen