• DIN PROFESSIONELLE ELEKTRIKER
    BOYSEN EL OG TEKNIK APS
    DIN PROFESSIONELLE ELEKTRIKER

EL-ENTREPRISE

Hvis I står og mangler en samarbejdspartner, som udfører alle typer el opgaver, så kan vi hjælpe. Vi kan hjælpe både med el entreprise, og vi fungerer også som el-installatør og elektriker, samt klarer vi en installation af lader til elbil.

Boysen El & Teknik har stor ekspertise inden for udførelse af opgaver for erhvervslivet.

EN PÅLIDELIG SAMARBEJDSPARTNER

Hos Boysen El & Teknik arbejder vi fast hos flere boligselskaber, og vi har mange kunder, som er større entreprenører.

Boysen El & Teknik er en pålidelig samarbejdspartner, som altid leverer til tiden. Vi garanterer, at vores arbejde udføres i høj kvalitet, og at vi ikke går, før kunden er tilfreds. Vi går op i, at en aftale er en aftale.

KOMPETENTE MEDARBEJDERE

Medarbejderne i Boysen El & Teknik har igennem mange år oparbejdet stor erfaring inden for el entreprise og service til erhvervslivet i Helsingør og resten af Nordsjælland.

Alle medarbejdere i Boysen El & Teknik har høje kompetencer og en stor faglig forståelse for alle el opgaver.

Boysen El & Teknik er en troværdig og aktiv spiller for vores samarbejdspartnere. Det er vigtigt for os at skabe et personligt forhold til vores kunder. Vi involverer os i sagerne for at finde de bedste og mest økonomiske løsninger til vores kunder.

VI LEVERER SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

Vi sætter altid kunderne i centrum. Vi arbejder løsningsorienteret, og vores løsninger skræddersyes til de enkelte virksomheder.

Vi udfører alle opgaver fra brandtekniske installationer, energioptimering og byggestrøm til EDB-installationer og belysning. Uanset hvad I har brug for, så finder vi den rigtige løsning til jer.

VI DÆKKER HELE NORDSJÆLLAND

Boysen El & Teknik har udført adskillige større entrepriser i Nordsjælland.

Hvis I har brug for mere information, eller hvis I gerne vil have os til at rådgive jer om udførelsen af jeres el opgave i Nordsjælland, så er I altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 70 12 20. Vi hjælper også private.

Vi kommer også gerne med et uforpligtende tilbud.

    Kontakt