Service af varmepumper og montering af varmepumper


 • Forside
 • Service & montering af varmepumper

 Energioptimering af hus af VE-godkendt installatør

Leder du efter en VE-godkendt installatør, som tilbyder service af varmepumper og montering af varmepumper? Så kan vi hjælpe dig. Hos Boysen El & Teknik er vi eksperter i varmepumpeløsninger, og vi servicerer kunder i bl.a. Helsingør, Hørsholm, Rungsted og mange andre steder.

Vi er VE-godkendt og har store kompetencer med energioptimering af huse. Vi gør en dyd ud af at levere et ordentligt arbejde, og vi har fokus på at levere holdbare løsninger. Derfor kan du altid forvente at vores løsninger er i topkvalitet.

Montering af varmepumper som energioptimering af hus

Flere og flere vælger montering af varmepumper i forbindelse med energioptimering af hus. En varmepumpe får sin energi fra luften eller jorden omkring huset. Dermed kan du få en lavere varmeregning og en mere klimavenlig energikilde.

Der findes forskellige former for pumpeløsninger, hvor jordvarmepumper og luft til vand-varmepumper kan opvarme både centralvarmevand og brugsvand, mens luft til luft-varmepumper kan opvarme og nedkøle rum.

Vi er VE-godkendt installatør. VE er en forkortelse for Vedvarende Energianlæg. VE-godkendelsesordningen betyder, at kunden kan få tilskud til installation af en varmepumpe. Samtidig er vi kvalificeret til at udføre service af varmepumper.

Hør mere om installation og service af varmepumper

Kontakt os for at høre meget mere om energioptimering af hus og montering af varmepumper. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov. Vi fortæller også gerne mere om de mange muligheder og priser, herunder for service af varmepumper. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris.

 KONTAKT OS

  Boysen El & Teknik er stolt sponsor af:


   Besøg os

   Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

   Kontakt os

   PARTNER

   CVR. 36902752

   Til toppen