Varmepumper

Varmepumper

Varmepumper

Boysen el og teknik kører kampagnepriser på levering og montering af Panasonic varmepumper. Om du står og mangler en lille model til sommerhuset, om du skal have en luft til vand eller en luft til luft, så står vi klar til at hjælpe. Vi har lavet nogle skarpe priser på luft til luft med en standart montering med.

Hvis du har nogle specielt ønsker til montering, eller vil have en varmepumpe skjuler på , så ring på 26 70 12 20 eller skriv på info@Boysen-el.dk. Så kommer vi ud og skræddersyer en løsning der passer netop til dig.
Du er også velkommen til at kontakte os hvis du går og overvejer en luft til vand. Lige meget hvad står er vi klar til at hjælpe.

Den ideelle til sommerhuset

Nem at styre og kan holde sommerhuset frostfrit med 8-10 grader funktion, samt meget mere. Du kan se alle funktioner her

Vi kan tilbyde Panasonic CZ25 Wke 5,2 Kw plus standardmontering max 3 meter rør mellem delene

Pris 12.000, – Kr.

Den ideelle til dem der ikke vil se på en vægmodel

Denne gulvmodel kan nemt erstatte el radiator under vinduerne. Den er pæn at se på og har en rigtig god komfort varme, nede ved fødderne. Se alle funktioner her

Vi kan tilbyde Panasonic Z25 5,5 Kw plus Standartmontering max 3 meter rør mellem delene

Pris 15.400, – Kr.

Den ideelle til det private hjem

Denne model er meget kraftfuld og kan varme rigtig mange m2 op. Det er Panasonics flagskibs model med både wi/fi, Nano x teknologi samt smarte funktioner til at gøre opvarmningen nem og behagelig. Se alle funktioner her

Vi kan tilbyde Panasonic HZ25xke Wke 7,5 Kw plus Standartmontering max 3 meter rør mellem delene

Pris 15.300, – Kr.

Energioptimering af hus af VE-godkendt installatør

Leder du efter en VE-godkendt installatør, som tilbyder service af varmepumper og montering af varmepumper? Så kan vi hjælpe dig. Hos Boysen El & Teknik er vi eksperter i varmepumpeløsninger, og vi servicerer kunder i bl.a. Helsingør, Hørsholm, Rungsted og mange andre steder.

Vi er VE-godkendt og har store kompetencer med energioptimering af huse. Vi gør en dyd ud af at levere et ordentligt arbejde, og vi har fokus på at levere holdbare løsninger. Derfor kan du altid forvente at vores løsninger er i topkvalitet.

Levering og montering af varmepumper

Flere og flere vælger montering af varmepumper i forbindelse med energioptimering af hus. En varmepumpe får sin energi fra luften eller jorden omkring huset. Dermed kan du få en lavere varmeregning og en mere klimavenlig energikilde.

Der findes forskellige former for pumpeløsninger, hvor jordvarmepumper og luft til vand-varmepumper kan opvarme både centralvarmevand og brugsvand, mens luft til luft-varmepumper kan opvarme og nedkøle rum.

Vi er VE-godkendt installatør. VE er en forkortelse for Vedvarende Energianlæg. VE-godkendelsesordningen betyder, at kunden kan få tilskud til installation af en varmepumpe. Samtidig er vi kvalificeret til at udføre service af varmepumper.

Hør mere om installation og service af varmepumper

Kontakt os for at høre meget mere om energioptimering af hus og montering af varmepumper. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov. Vi fortæller også gerne mere om de mange muligheder og priser, herunder for service af varmepumper. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris.

Håndværker.dk

Vores kunder er glade og tilfredse

Top service

Sat varmepumpe op, alt monteret og klar til brug, mens vi var på ferie. Super flot lavet, Vi er meget tilfredse

Hurtig respons

Har fået omfordelt strøm med stikkontakter. Elektrikeren besøgte mig og gav tilbud samme dag jeg ringede. Arbejdet blev udført virkelig flot og af utrolig flink elektriker.

Diverse El-Arbejde

Jeg har fået udført diverse el-arbejde, og det er blevet udført meget omhyggeligt. Super fint resultat.

God oplevelse

Det har været en rigtig god oplevelse. Den indledende dialog var god, og de forstod sagens omfang. Jeg fik en god pris og planlægningen var fleksibel. Elektrikeren der udførte opgaven var hurtig og god til at finde løsninger!

Professionelt

Arbejde udført som aftalt, til tiden og meget professionelt og effektivt, samt med overskud til at forlænge arbejdsopgaven hvis der skulle være yderligere behov. Varm anbefaling herfra.

Super flinke

Vi fik det hele sluttet til, og de har alle været super flinke. Selvom leverandør af køkken lavede nogle fejl, der gjorde at tingene blev udskudt et par gange, så var Boysen der stadig til at gribe bolden i udtide. Det er vi meget taknemmelige for.

Top service

Sat varmepumpe op, alt monteret og klar til brug, mens vi var på ferie. Super flot lavet, Vi er meget tilfredse

Hurtig respons

Har fået omfordelt strøm med stikkontakter. Elektrikeren besøgte mig og gav tilbud samme dag jeg ringede. Arbejdet blev udført virkelig flot og af utrolig flink elektriker.

Tavle og Installationer

Vi har fået udskiftet vores el-tavle samt monteret nye stikkontakter/grupper ifm. renovering. Herudover har vi fået fræset ledningeni væggen og monteret nye kontakter ved opsætning af nyt køkken. Alt arbejde er udført professionelt og til aftalte tidspunkter og priser. Altid god og hurtig service.

Diverse El-Arbejde

Jeg har fået udført diverse el-arbejde, og det er blevet udført meget omhyggeligt. Super fint resultat.

Udfyld vores kontaktformular